Innovatielab

Enkele projecten van idee naar resultaat

In de afgelopen jaren heeft Brainstorm Boosters met diverse organisaties gewerkt aan uiteenlopende projecten in de profit en non profit sector. Van brainstorm workshops van 1 dag tot complete innovatieprojecten van vele maanden en soms jaren. Brainstorm Boosters helpt jouw organisatie bij het zoeken, vinden en realiseren van ideeën. Wij zijn partner van idee naar resultaat. Heeft jouw organisatie behoefte aan een frisse en vernieuwende blik van buiten de organisatie? Willen jullie nieuwe producten en diensten bedenken? Is er behoefte aan veel briljante ideeën of wil je een brainstorm organiseren? Wacht niet langer, neem gerust even contact op.

Brainstorm begeleiding en ideation

Brainstorm Boosters heeft een passie voor het faciliteren van brainstorm sessies. Wij hebben een enorme drive om te innoveren en het onmogelijke mogelijk te maken. Samen tot het uiterste gaan, kennis en creativiteit laten stromen en filteren tot de meest waanzinnige nieuwe ideeën, dat is geweldig!

Brainstorm Boosters helpt ook jouw organisatie graag bij het faciliteren van brainstorm sessies en bij idee ontwikkkeling voor uiteenlopende vraagstukken.

Brainstorm Boosters is opgericht in 2016 door Reinier Buijs. Als innovator en creatief ondernemer heeft hij inmiddels honderden ideeën bedacht en op de markt geïntroduceerd in samenwerking met innovatiepartners als HEMA, Present Time en Sanoma.

Daarnaast zijn er vele workshops gefaciliteerd voor organisaties als Ahold/Gall&Gall, Gemeentes Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, Green Business Club, Eneco, Instituut Gak, GGZ Nederland en Unicef.

Resultaten uit idee ontwikkeling

Met onze kennis en expertise op het gebied van business innovatie, worden de mooiste ideeën bedacht én gerealiseerd.

Met ons netwerk van zelfstandige professionals en bedrijven op het gebied van product- en conceptontwikkeling, marktonderzoek, visualisatie en marketing kunnen wij snel schakelen en aansturen op snel resultaat.

Enkele foto’s van resultaten uit samenwerkingen met innovatiepartners als ON A MISSION, Boxtel&Buijs design, Present Time, Karlsson, QAZQA, Sanoma, Instituut Gak, The Creative Tribe & Sunidee, Fama Volat en Koninklijke Utermöhlen.

Brainstorm Boosters – partner van idee naar resultaat!