Onze Diensten

Wat wij doen…

Brainstorm Boosters biedt diverse diensten aan op het gebied van brainstormen en innoveren. Dit doen wij voor allerlei organisaties in de profit en non profit sector. Wij helpen organisaties met het bedenken en realiseren van nieuwe producten en diensten. Wij faciliteren brainstormsessies en workshops en helpen om ideeën te realiseren. Kortom, wij zijn partner van idee naar resultaat.

Kijk gerust even rond in het dienstenaanbod onderstaand of neem contact op.

Brainstorm begeleiding

Wij zijn expert in het organiseren en begeleiden van brainstormsessies en workshops. Wij helpen graag met een duidelijk plan, creativiteit en briljante ideeën die passen bij de organisatie en jullie klant.

Design Thinking

Met onze kennis en ervaring als design denkers, helpen wij jouw organisatie bij het oplossen van complexe vraagstukken. Met de methodiek van “Design Thinking”, creëer je inzicht en passende oplossingen voor jouw uitdaging.

Innovatie management

Wij helpen wij jouw organisatie bij het realiseren van ideeën. Met aandacht voor team, proces, design, productie commerciële haalbaarheid en veel meer. Wij zijn de sparringpartner in het realisatieproces.

Denktank

Wij zijn creatief denkers en zien altijd en overal kansen voor verandering. Wil je creatieve en innovatieve ideeën voor je organisatie. Met onze frisse en vernieuwende kijk van buiten de organisatie, haal je innovatiekracht in huis.

De ideeënbus

Komt dat idee maar niet van de grond, wordt er niet geluisterd naar jullie idee of advies, ligt dat briljante idee nog steeds op de plank, of is het nu écht hoogtijd om de koers wijzigen. Laat het ons weten, wij gaan er graag mee aan de slag!

Sociale inNovatie

Wij zetten ons graag in voor sociale innovatieprojecten. Het is mooi om net even iets meer waarde toe te kunnen voegen en ook écht verschil te kunnen maken. Het is noodzakelijk en belangrijk, voor nu en voor de toekomst.