Brainstorm begeleiding

Brainstorm begeleiding

Wij helpen graag bij het begeleiden of faciliteren van jouw brainstormsessie of workshop. Wij denken mee over de opzet van de brainstorm, het te behalen doel en de tools en methodieken die wij hierbij kunnen inzetten om het gewenste resultaat te behalen. Wij zorgen ervoor dat de workshop naar wens verloopt en de gewenste resultaten worden behaald. Ontzorgen in het hele proces van begin tot eind.

Vraag en doelstelling

Door te adviseren over de doelstelling en bijbehorende vraagstelling bij een brainstorm of workshop helpen wij om de basis goed scherp te krijgen. De tools en methodieken die gebruikt kunnen worden. Wij denken mee over de planning, de samenstelling van de groep, het aantal betrokken mensen en de locatie. Op basis van deze gegevens wordt een scenario in elkaar gezet en besproken.

Brainstorm benodigdheden en meer

Brainstorm benodigdheden

Ook zorgen wij dat alle benodigde tools zoals flip-overs, stiften, post-its, etc aanwezig zijn en de overige randvoorwaarde zoals koffie, drinken en lunch verzorgt is. Hier hoeft dus niet meer aan gedacht te worden. Wel zo relaxed. 

Evaluatie

Na afloop is er een korte evaluatie en kan er eventueel een visueel inhoudelijk document gemaakt worden met foto’s en tekeningen van het proces en het behaalde resultaat. 

Innovatiepartner

Bij langere workshops is het mogelijk om als externe innovatiemanager- en coach betrokken te blijven na de workshop. Zo blijven medewerkers ondersteunt in het innovatieproces en kan er continu meegedacht worden bij alle stappen die er genomen moeten worden. Meer informatie innovatiemanagement en coaching kan je vinden bij onze diensten.