De ideeënbus

Doelstelling van de ideeënbus

Het lijkt misschien wat achterhaald, toch is het dat niet. Veel organisaties hebben er dan ook één, de ideeënbus. De doelstelling is over het algemeen om bepaalde processen of structuren binnen de organisatie te verbeteren. Het kan ook een andere doelstelling hebben. Je kan op een laagdrempelige en leuke manier de klant, bezoeker of belangstellende beter leren kennen, en eventueel inspelen op de wensen die leven. Daarnaast is het ook voor het personeel een mooi instrument om je stem te laten horen. Immers het personeel is van ongekende waarde voor een bedrijf. Hij of zij kent alle ins en outs, ziet kansen en mogelijkheden voor verandering en verbetering.

Helaas komt het vaak voor dat ideeën blijven liggen. Er niets mee gedaan wordt en dus de klant, belangstellende of het personeel niet gehoord is. Jammer en een gemiste kans!

Heb jij ook het idee niet gehoord te worden in je bedrijf, durf je het niet te melden of denk je om wat voor reden ook dat het toch geen zin heeft. Laat het ons weten, wij gaan ermee aan de slag en maken er werk van.

Voor en nadelen van de ideeënbus

Donec eu libero blandit, egestas nisi vel, efficitur massa. Nam interdum in quam quis ultricies. Proin volutpat rutrum ex vel hendrerit. Sed hendrerit ex ipsum.

Duis sagittis quam id dui iaculis, in fermentum libero bibendum. Phasellus id cursus risus. Nullam convallis ante nec mattis volutpat. Nam posuere sed felis a elementum.

Ut ullamcorper eros lectus, in finibus metus faucibus sit amet. Morbi egestas consequat turpis, at eleifend turpis feugiat sit amet.