Brainstormen, innoveren en ondernemen.

🎉 Afgelopen maand zijn 40 jonge ondernemende leerlingen van de afdeling marketing/communicatie gestart op het MBOUtrecht. Ik heb daar als ondernemer, inspirator, innovator een waanzinnig leuke gastles en workshop “Brainstormen van idee naar eigen bedrijf” gegeven….💬💡💰

Super leuk om deze groep jongelui te vertellen over brainstormen, goede ideeën kiezen en de beste ideeën uitwerken en realiseren tot producten, merken en soms zelfs bedrijven.

Mooie anekdotes met ups en downs uit mijn eigen leven als innovator en ondernemer!😃😬…en daarna, zelf aan de slag natuurlijk…🙈. Met frisse tegenzin allemaal zelf ideeën bedenken en uitwerken in groepjes. De gastles Brainstormen is ten einde, nu zelf aan de slag😅. Enthousiaste jongelui die hun eigen idee deze dag zien groeien en opbloeien, wauww…heel cool en gaaf om te zien en absoluut boven verwachting. Einde dagprogramma:  Pitch je idee voor de klas! TOP!

Eindresultaat: 
🏅Enthousiaste en gemotiveerde jongelui met verassende ideeën voor hun eigen toekomst. Wie weet ligt er volgend jaar wel een idee ergens in de winkel👌

Dank aan de docenten Arnold Verschoor en Gijs Bruinsma voor de ondersteuning en begeleiding van alle brainstorm en co-creatie groepen. En natuurlijk ook veel dank aan alle leerlingen zelf die binnen zeer korte tijd zichzelf hebben overtroffen. Geweldig!

Tot binnenkort bij de MBOUtrecht bij de Dragons Den💰🏆

* Gaaf om te zien dat creativiteit, innoveren en ondernemen een waardevol talent is dat je moet stimuleren!

👉Voor meer informatie over een workshop Brainstormen en innoveren check de website, mail of bel Reinier van Brainstorm Boosters 06-43825265.

💥www.brainstormboosters.nl

Dit bericht delen