Projecten

Van idee naar resultaat!

Brainstorm Boosters helpt jouw organisatie bij het zoeken, vinden en realiseren van gouden ideeën zoals op deze pagina in beeld gebracht. Heeft jouw organisatie behoefte aan een frisse en vernieuwende blik van buiten de organisatie? Wil je geïnspireerd worden, nieuwe producten en diensten bedenken? Is er behoefte aan briljante ideeën of wil je een creatieve workshop organiseren voor je team? Wij helpen je graag zoals we dat ook gedaan hebben bij vele andere organisaties.

Workshops creatief denken en doen!

Brainstorm Boosters helpt ook jouw organisatie graag bij het faciliteren van creatieve workshops en bij idee ontwikkkeling voor uiteenlopende vraagstukken.

Brainstorm Boosters is een initiatief van Reinier Buijs. Als innovator en creatief ondernemer heeft hij inmiddels honderden ideeën bedacht en op de markt geïntroduceerd in samenwerking met innovatiepartners als HEMA, Present Time en Sanoma.

Daarnaast zijn er vele workshops gefaciliteerd voor organisaties als Ahold/Gall&Gall, Gemeentes Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, Green Business Club, Eneco, Instituut Gak, GGZ Nederland en Unicef.

Van idee naar resultaat

Met onze kennis en expertise op het gebied van creatief denken en doen , worden de mooiste ideeën bedacht én gerealiseerd.

Met ons netwerk van zelfstandige professionals en bedrijven op het gebied van product- en conceptontwikkeling, marktonderzoek, visualisatie en marketing kunnen wij snel schakelen en aansturen op snel resultaat.

Enkele foto’s van resultaten uit samenwerkingen met innovatiepartners als ON A MISSION, Boxtel&Buijs design, Present Time, Karlsson, QAZQA, Sanoma, Instituut Gak, The Creative Tribe & Sunidee, Fama Volat en Koninklijke Utermöhlen.

Brainstorm Boosters – creatief denken en doen!