Workshops & Trainingen

Wat we doen… hoe we het doen…

Wij bieden workshops en trainingen op het gebied van creatief denken en innoveren voor organisaties in de profit en non-profit sector. Heb je creativiteit, inspiratie of nieuwe inzichten nodig. Wij helpen mensen en organisaties met vernieuwen. Onze workshops & trainingen zorgen voor een frisse wind ene tastbaar resultaat. Creatief Denken + Doen dus!

Ons aanbod van workshops & trainingen op maat:

Idee+Business canvas+Pitch

In drie stappen naar een succesvolle business. Werken aan een goed idee, een goed business plan en een goede pitch. Kort en krachtig. Met onze kennis en ervaring op gebied van ideation, design, product ontwikkeling en marketing, en presenteren/pitchen….lees verder.

Gouden ideeën bedenken

Gouden ideeën zijn de ruwe parels van de toekomst. Met onze frisse en vernieuwende kijk van buiten de organisatie, haal je innovatiekracht in huis. In deze korte workshop van een halve dag of één dag, bedenken we in razend tempo goede en…lees verder.

Van idee naar new business

Wil jij ook graag creatieve- en innovatieve ideeën die de business van jouw toekomst worden? Dat kan! Met onze expertise en methodieken als “Design Thinking” en het “Business Model Canvas”, gaan we ideeën in zeer korte tijd…lees verder.

“Productizen”

Veel organisaties zoals reclamebureaus hebben zelf goede ideeën en willen deze ideeën graag professioneel verder uitwerken. Maar hoe en met wie? In deze workshop productizen gaan we samen aan de slag met het bestaande idee of concept. We doorlopen….lees verder.

De Ideeënbus openen

Voor veel mensen een frustratie en vooral een gemiste kans. Alle mooie ideeën die er zijn in organisaties, waar niets mee gebeurd. Ze blijven liggen op de plank, in de la en komen er niet meer uit. Een gemiste kans! Wij maken graag werk van jullie….lees verder.

leer Creatief denken & Brainstormen

Wat is creatief denken en hoe kunnen we het gebruiken in onze organisatie. Met onze kennis en ervaring met brainstormen en innoveren helpen wij organisaties en medewerkers, scholen en leerlingen met creatief denken, brainstormen en innoveren…lees verder.

Productportfolio scan

Denk je wel eens na over alle producten en diensten van jou organisatie? Welke producten/diensten verkopen we eigenlijk? Wat wil onze klant? Wat zijn de trends en ontwikkelingen? Wat doet de concurrentie? Waar liggen onze kansen? Dit soort vragen zijn belangrijk voor je business…lees verder.

Innoveer jezelf!!!

Haal het beste uit jezelf en/of je team en pak de regie. Daag jezelf uit, doorbreek patronen, neem beslissingen en leef jouw nieuwe leven, doe het nu, innoveer jezelf! Een avontuur en ontdekkingsreis in jezelf en met je team. Een training samen met Pauline van Aken. lees verder.

out of your Box safari

Het is noodzakelijk en belangrijk om blijvend te innoveren en wij weten dat dit niet altijd even makkelijk is. De “out of your box safari” is een reis en workshop vol inspiratie en transformatie. Een avonturenreis vol verassingen voor jou, je team en je organisatie …lees verder.

Get out of your box!

Blijf niet zitten en kom in actie, ga iets doen en vernieuw jezelf, je organisatie, je product of dienst. Vernieuwen is leuk, spannend en geeft een boost aan mens en organisatie. Don’t be affraid…get out of your box!