Vernieuwen begint bij jezelf!

In de afgelopen maanden heb ik Brainstorm Boosters eens even flink onder de loep genomen en aangescherpt. Dat vond ik belangrijk en een verplichting aan jezelf. Het is eigenlijk een soort APK voor jezelf en je bedrijf. Je moet jezelf dan ook allerlei vragen stellen zoals; Klopt het allemaal nog wel eigenlijk? Voelt het allemaal nog goed? Heb ik nog het juiste product- en dienstenaanbod? Waar liggen de nieuwe kansen in de markt? Wat willen mijn klanten eigenlijk ? Moet het assortiment breder of juist smaller etc. etc. Het is eigenlijk zoiets als, loopt de motor van mijn auto nog wel zuiver of hapert er iets. Is het een beetje olie of werken er maar 3 cilinders in plaats van 4. Moet ik nog wel een auto of kan ik ook met de fiets of het OV. Dat soort zaken zijn echt belangrijk om af en toe even bij stil te staan en ook iets mee te doen, en dat kost tijd.

De basis van Brainstorm Boosters en Reinier Buijs is exact hetzelfde gebleven, dat ben ik, dat zijn wij als creatieve vernieuwers. Brainstormen, ideeën bedenken, creativiteit koppelen aan organisaties en de business. Marktkansen zien, meedenken met bedrijven, vooruitdenken vanuit de kern van het bedrijf en met visie toekomst, realiseren van ideeën en dus gewoon doen. Het aanbod van Brainstorm Boosters is wat meer uitgebreid en vooral specifieker gemaakt door het te benoemen in het aanbod van onze diensten. Wij zorgen voor een frisse wind, denken graag mee met organisaties over producten, diensten, over merken, over de business nu en de business van de toekomst en nog veel meer op het gebied van creativiteit natuurlijk. Dat doen we al jaren en blijven we doen.

Dit alles, toegepaste creativiteit op een specifieke situatie, maakt het vak ook zo uitdagend, verassend en bijzonder. Het is altijd anders en je weet nooit wat er gaat gebeuren en waar je uitkomt. Het is een avontuur vol met verassingen. Het verbinden van creativiteit met jouw organisatie en kansen en mogelijkheden specifiek voor jouw en niemand anders. Dingen die misschien al zijn en die je nog niet ziet. Ruwe parels in jouw organisatie, in de markt of bij jouw klant bijvoorbeeld. Wij zien mogelijkheden, denken in kansen en leggen verbindingen. Wij zoeken en vinden de ruwe parels en schatten in jouw organisatie, in jouw markt, bij jouw klant. Wij zien het hier en nu en kijken naar de toekomst, soms dichtbij, om de hoek en soms ook verder weg en jaren vooruit.

Even terug naar de titel van deze blog; Vernieuwen begint bij jezelf! Wat er anders en nieuw is op de website, is het verhaal van Reinier Buijs en Brainstorm Boosters. Het is nu samengevat en vooral ook beter zichtbaar gemaakt. Het geeft een goed beeld van het fundament van Brainstorm Boosters, wat wij doen en gedaan hebben, in woord en beeld. Van het bedenken van ideeën tot het realiseren ervan. Creatief Denken + Doen!

Wij maken dingen zichtbaar, letterlijk en figuurlijk. Wij brengen ideeën tot leven en zorgen ervoor dat ideeën gerealiseerd worden. Zaken die in eerste instantie abstract zijn, worden stapje voor stapje duidelijk en tastbaar. Daarnaast blijven wij graag betrokken als innovatiepartner van idee naar resultaat en zorgen dat dromen samen gerealiseerd worden. Wij begeleiden het innovatieteam in het proces van Design Thinking, denken mee, geven advies op gebied van design, productie, haalbaarheid en schaalbaarheid, en zorgen ervoor dat hindernissen geen blokkas worden. Een avontuurlijke weg van denken en doen, vol spanning en sensatie. De weg van vernieuwing! Durf jij het aan….vernieuwen begint bij jezelf! Voor meer informatie neem gerust even contact met ons op.

Succes met je eigen innovatieproces….

LinkedIn profiel van Reinier Buijs.

Dit bericht delen