Denktank & Advies

Denktank & Advies

Wij schudden graag de boel op, laten zien dat het anders kan en anders moet. Wij zoeken en vinden altijd oplossingen voor een probleem of vraagstuk en zijn expert in innovatietrajecten van A tot Z. Wij zijn de brug en het aanspreekpunt voor directie, management en innovatieteam. Wij zijn een creatieve denktank die graag betrokken blijft en als coach en aanstuurt op toekomstig succes.

Innovatiemanagement en coaching

In deze realisatiefase zijn wij als innovatiemanager- en coach betrokken. We kijken en denken mee mee in het proces en zijn sparringpartner. We hebben veel aandacht voor het te behalen doel, het team, het proces, design, productie, kosten en baten, schaalbaarheid, commerciële haalbaarheid en nog veel meer. Misschien wel zo prettig om al deze zaken te bepreken met een expert.

In deze fase van het realiseren van ideeën in de praktijk, hebben wij wekelijks contact met het innovatieteam in teamverband. We bespreken in 1 tot 1,5 uur alle punten die van belang zijn. Het innovatierteam is in de lead en stelt de agenda op. 

Coaching on the job

Als er meer tijd nodig is, kan dat ingeplant worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om ook een persoonlijk innovatieconsult in te boeken. Hiervoor maken we een aparte afspraak. 

Wil je meer weten neem gerust contact op via onderstaande button.