Leer Creatief Denken & Brainstormen

Leer Creatief Denken/Brainstormen

Wat is Creatief Denken en hoe gebruik ik brainstorm technieken in de praktijk?

Wat is creatief denken en hoe kunnen we het gebruiken in onze organisatie? Met onze kennis en ervaring als creatief denkers, helpen wij organisaties en medewerkers, scholen en leerlingen met creatief denken en innoveren. In deze workshop en training over Creatief Denken en Brainstormen, komen theorie en praktijk samen. We gaan eerst de theorie van creatief denken, out of the box- denken en brainstormen behandelen en daarna gaan we aan de slag met het toepassen van creatieve denktechnieken, brainstorm technieken en methodieken om zelf creatief te denken, te brainstormen en ideeën te bedenken en uit te werken voor een eigen probleemstelling of casus. Je krijg handvatten om zelf aan de slag te gaan met ideeën, alleen of in jullie team. Wij laten zien wat creatief denken is en hoe je dat kan gebruiken in de praktijk.

Tijdsindicatie: Deze workshop/gastles duurt 1 dag. Een halve dag is mogelijk en specifiek voor opleidingen op HBO niveau opgezet.

Meer informatie: Voor meer informatie en in-company workshops en trainingen op maat, kan je contact opnemen met Reinier Buijs via onderstaande link of ga je terug naar alle workshop en trainingen.