De Ideeënbus openen

“De Ideeënbus openen”

Dat gouden idee nu eindelijk wel uitwerken, Dat kan!

Voor veel mensen een frustratie en vooral een gemiste kans. Alle mooie ideeën die er zijn in organisaties, waar niets mee gebeurd. Ze blijven liggen op de plank, in de la en komen er niet of misschien wel nooit meer uit. Frustrerend en een gemiste kans!

Maak nu korte metten met deze verspilling en neem even contact met ons op. Wij maken graag werk van jullie positieve input van toen met gouden ideeën als uitkomst. Wij begrijpen de frustratie, weten hoe dit werkt en maken er nu een einde aan. In deze workshop van 1 dag, gaan we deze vergeten ideeën uit de kast halen, afstoffen, oppoetsen en opnieuw bekijken, opfrissen en uitwerken.

We gaan de wereld laten zien dat oude en vergeten ideeën nog steeds briljant en actueel kunnen zijn. En…last out not least, wij zorgen ervoor dat het niet weer opnieuw in de la verdwijnt, wij maken er dus écht werk van!

Tijdsindicatie: Deze workshop duurt 1 dag en krijgt nadien intern of extern een vervolg en vervolgplan voor verdere ontwikkeling/uitwerking.

Meer informatie: Voor meer informatie en in-company workshops en trainingen op maat, kan je contact opnemen met Reinier Buijs via onderstaande link of ga je terug naar alle workshop en trainingen.