Gouden ideeën bedenken

“Gouden ideeën bedenken”

In enkele uren een nieuw, passend en briljant idee bedenken. Dat kan!

Gouden ideeën zijn de ruwe parels van de toekomst. Samen met jou team en onze frisse en vernieuwende kijk van buiten de organisatie, gaan we stap voor stap briljante en passende ideeën bedenken. Ideeën die passen bij jouw klant, bij jouw organisatie en bij de vraag vanuit de markt. In deze korte en intensieve workshop van een halve dag of één dag, bedenken we in razend tempo goede en passende ideeën voor jou organisatie en haal je innovatiekracht in huis.

Na deze workshop kan je zelf met je team aan de slag met het uitwerken en valideren van jouw gouden ideeën. *Wil je graag ook professionele hulp bij het valideren en uitwerken van ideeën, dat kan natuurlijk! Wij helpen graag met het bedenken en uitwerken van jouw gouden ideeën tot nieuwe business kansen. Van idee naar tastbaar resultaat, daar staan wij voor….Creatief Denken + Doen.

Tijdsindicatie: Deze korte en intensieve workshop op maat duurt maximaal 1 dag.

Meer informatie: Voor meer informatie en in-company workshops en trainingen op maat, kan je contact opnemen met Reinier Buijs via onderstaande link of ga je terug naar alle workshop en trainingen.