Idee + business canvas + pitch

“Idee + business canvas + pitch”

Van idee, naar business plan en een goede pitch. Dat kan!

In drie stappen naar een succesvolle business. Werken aan een goed idee, een goed business plan en een goede pitch. Kort en krachtig. Met onze kennis en ervaring op gebied van ideation, design, product ontwikkeling en marketing, en presenteren/pitchen, helpen wij bij het creëren en uitwerken van mooie ideeën naar waardevolle proposities door het invullen en aanscherpen met een Business Model Canvas en een krachtige pitch die staat als een huis. Laat de Dragons’ nu maar komen!

In deze workshop van 3 dagen komen theorie en praktijk samen en krijg je handvatten om zelf ideeën te bedenken, te toetsen, uit te werken en te pitchen. Deze workshop wordt vaak ingezet bij creatieve, marketing en business gerichte opleidingen en geeft de leerlingen veel inzichten en handvatten in zeer korte tijd. Kort, krachtig en erg overzichtelijk dus!

Tijdsduur: Deze korte workshop op maat duurt 3 halve dagen of 3 hele dagen.

Meer informatie: Voor meer informatie en in-company workshops en trainingen op maat, kan je contact opnemen met Reinier Buijs via onderstaande link of ga je terug naar alle workshop en trainingen.