Van idee naar new business

“Van idee naar new business”

In enkele weken een nieuw idee uitgewerkt. Dat kan!

Wil jij ook graag creatieve- en innovatieve ideeën die de business van jouw toekomst worden? Dat kan! In deze waanzinnige design thinking workshop komen creativiteit en business kansen bij elkaar. Beide gebieden zijn super belangrijk, aan elkaar gekoppeld en van groot belang voor vernieuwing. Ze worden in deze workshop samengebracht en met elkaar verbonden. Met diverse brainstormtechnieken en methodieken zoals “Design Thinking” en het “Business Model Canvas” en o.a. de “SWOT“, gaan we ideeën in hoog tempo verder uitwerken, toetsen, bijschaven en uitwerken in prototypes.

Wij helpen jouw organisatie bij het creëren van waardevolle ideeën die passen bij de organisatie en bij jouw klant. Deze ideeën worden de new business kansen van je organisatie. We werken deze new business kansen stap voor stap verder samen uit tot waanzinnige proposities, het nieuwe goud van jullie organisatie! Met onze kennis en ervaring op gebied van ideation, design, marketing en productontwikkeling zorgen we voor professionaliteit en snelheid, overwinnen we obstakels en gaan we voor het nieuwe goud.

Tijdsindicatie: Dit in-company maatwerk traject bestaat uit specifieke thema workshops en duurt 5, 8 of 16 dagen verspreid over 1 of 2 maanden.

Meer informatie: Voor meer informatie en in-company workshops en trainingen op maat, kan je contact opnemen met Reinier Buijs via onderstaande link of ga je terug naar alle workshop en trainingen.